Padel Kauhava

Mikä padel on?

Padel on erittäin nopeasti kasvanut nelinpelinä pelattava mailapeli kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille. Pelaamisen juonesta pääsee kiinni helposti, eikä arvokkaita varusteinvestointeja tarvitse tehdä päästäkseen alkuun. Hetken jo pelattuasi huomaat, ettei padel ole voimalaji, vaan todennäköisemmin voitat pisteitä maltillisemmilla strategisilla lyönneillä. Alkuun päästyäsi huomaat, kuinka koukuttavaa padelin pelaaminen voikaan olla. Peliin kuuluu myös sosiaalinen kanssakäyminen. Hetken kuluttua tajuatkin, kuinka tunnin ja puolentoista vuorot loppuvat aivan liian nopeasti kesken parhaiden pelihetkien!

Padelkenttä

Kenttänä toimii pelialue, joka on ympäröity lasilla sekä metalliverkolla. Peli on tietynlainen yhdistelmä tennistä ja squashia, jossa pomput seinien kautta ovat sallittuja. Pallon tulee kuitenkin osua aina ensin pelikenttään ennen osumia laseihin tai metalliverkkoihin.

Kenttämme ovat ammattitaisoisia sekä turvallisia!

Padelmaila

Mailassa ei ole lainkaan jänteitä ja se on kooltaan hieman tennismailaa pienempi. Padelmailaa onkin lyhyen vartensa ansiosta helppo käsitellä. Padelpallot puolestaan ovat tennispalloja hieman pehmeämpiä ja hitaampia. Muuten pallo muistuttaa ulkoisesti tennispalloa.

Tiloissamme on vuokramailoja, joten heti mailakaupoille ei tarvitse mennä!