Padel Kauhava

Yksityistilaisuudet

Haluatko järjestää oman turnauksen, tapahtuman tai vaikkapa yrityksesi tykypäivän padelin parissa? Tilat ovat mahdollista vuokrata myös yksityiskäyttöön, ja autamme mielellämme järjestämään mitä mielenkiintoisempiakin palvelukokonaisuuksia kanssanne!

Ota yhteyttä yksityistilaisuuksiin liittyen padelkauhava@gmail.com tai soittamalla 050 380 4123 ja suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen tilaisuus!

Tykypäivä

Tarjoamme virkistys- ja tyky-päiville loistavan vaihtoehdon. Järjestämme mieleenpainuvan kokemuksen padelin maailmassa. Kaikki ryhmätilaisuudet räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Padel on helposti lähestyttävä laji ja jopa ensikertalaiset saavat pienellä opastuksella aina mielekästä peliä aikaiseksi. Monesti huomaamme, että virkistyspäivän jälkeen porukat aloittavat säännöllisen harrastamisen!

Vakiovuoro yritykselle

Haluaisitko vähentää sairaslomia ja parantaa työpaikkasi yhteisöllisyyttä? Varaa yrityksellesi vakiovuoro, niin työntekijät ottavat sen varmasti innolla vastaan. Padel lajina sopii jokaiselle. Pienellä panostuksella yritykseesi saat loistavat hyödyt!

Polttariporukat

Polttariporukoille järjestetään yhä useammin padel pelejä. Voitte pelata halutessanne turnauksen tai esimerkiksi varata opastetun vuoron. Padel tarjoaa viihdykettä koko porukalle, joten se on varma valinta!

Oma turnaus

Haluaisitko järjestää kaveriporukallesi tai työkavereiden kanssa padel turnauksen? Me järjestämme teille parhaat mahdolliset olosuhteet turnaukselle. Autamme teitä ohjelman suunnittelussa, kilpailukaavion laatimisessa sekä tietysti myös jälkipelien rakentamisessa!